Bérlet most.

neuvoo segít több ezer munkáltató megtalálja a megfelelő jelölteket minden nap. 78% Az összes aktív álláskeresők Magyarország keresse fel honlapunkat legalább havonta egyszer

"neuvoo következetesen hozza minőségű alkalmazásokat minden kedves állásajánlatokat, nem számít, a munka jellege, lenyűgöző!" - Petra E. (Budapest)

"30% a bérlő most érkeznek neuvoo. Nagy szolgáltatás, jó csapat." - Barbara G. (Szeged)

"Támogatjuk munkahelyeket 5 országok neuvoo, mi nagyon elégedettek a tapadást minden őket!" - Elek V. (Pécs)

"Ráadásul így nagy pályázók a munkahelyek, neuvoo csapat segített végrehajtani és az Analytics." - Adrienn A. (Kecskemét)

"Költség alkalmazás 3-szor olcsóbb neuvoo mint más hagyományos munkát táblák. Azt javasoljuk, hogy minden toborzó." - Andris P. (Budapest)


(kezdve 21'000Ft)

vagy írjon nekünk: helpdesk@neuvoo.com

üzleti elemző
Az állásajánlat
a te céged |
- 8 órával ezelőtt
Munka a üzleti elemző és a vezérlő csapatával, hogy ellenőrzéseket vezettek be, hogy megfeleljen audit ... További feladatai. Törvény, mint partner és pénzügyi coach business partnerekkel. értéket nyújtanak...

Miért neuvoo?

Minél több álláskereső

Minden hónapban több millió ember jön neuvoo keresnek munkahelyet. Gondoskodunk arról, hogy a munkaajánlatok által látott jobb álláskeresők, így meg tudja találni a következő kölcsönözni!

Cél a megfelelő ember a megfelelő időben

A munkahelyek jelennek meg több csatornán: neuvoo keresési tartományok, e-mail riasztások, partner honlapok, app, és a szociális média, biztosítva a maximális kitettség az optimális eredmény érdekében.

Bérlet lokális vagy globális

Hogy van-e munkahelyet egy város vagy több ezer munkahelyet világszerte, Önnek szüksége van. neuvoo jelenleg jelen több mint 60 országok és több millió havi látogató világszerte.

Ha szüksége van ránk, hogy itt vagyunk

Tudja kezelni a álláshirdetést egyedül, vagy írjon nekünk ingyen támogatás : helpdesk@neuvoo.com

Csak az eredményekért fizessen

Garantált alkalmazások

Fektet be alkalmazásokba, nem pedig expozíciós időbe: amíg el nem adjuk az ígért alkalmazások számát, az állásajánlat online marad.

Csomagok az Ön igényeinek megfelelően

A munkakör bejegyzésének elindítása a 21'000Ft -ig a 15 alkalmazások elnyeréséhez szükséges. Ha több jelöltre van szüksége egy bizonyos pozícióra, akkor olyan csomagokat kínálunk, amelyek több alkalmazást fognak nyújtani Önnek.

Munkaadók Számára

Kampány

Reklám Jelentés

állás

Dátum

Nézetek

Alkalmazások

2016-09-01 150 14
2016-09-02 150 16
2016-09-03 140 11
2016-09-04 130 14

Fogj neki!

Adj hozzá egy munkát ma

Hozzászólás a munkád, és megkapja a vonatkozó kérelmeket közvetlenül a postaládájába vagy karrier honlapján. Akkor szponzor a munkájukat, hogy minél több eredményeket, és csak akkor kell fizetnie, ha a jelöltek kattintson a munkahelyeket.

Lépjen kapcsolatba velünk, ha kell valami!

Ha segítségre van szüksége, vagy bármilyen kérdése van, a szakértői csapat szívesen segít. Küldjön e-mailt: helpdesk@neuvoo.com